Stem vanaf 1 december

Ook dit jaar wordt De Publieksprijs voor de beste Musical van het jaar, de AD Publieksprijs, uitgereikt tijdens het Musical Gala op 12 januari 2017. Anders dan bij veel andere prijzen, wordt voor deze prijs geen speciale jury ingesteld. Het Nederlandse publiek kan zijn stem uitbrengen op 25 door de Stichting Musical Awards genomineerde musicals en bepaalt zodoende welke musical op 12 januari 2017 de AD Publieksprijs wint.

 

Er zijn 2 stemrondes!

Stemronde 1: van 1 december t/m 31 december 2016
Op de 25 genomineerde musicals kan er van 1 december t/m 31 december 2016 gestemd worden via deze website. Op 2 januari 2017 wordt de eindstand van Stemronde 1 bekend gemaakt. De 3 musicals die de meeste stemmen hebben, gaan door naar de finaleronde en maken kans op de AD Publieksprijs.

Stemronde 2 De Finaleronde: van 2 t/m 12 januari 2017
Van 2 t/m 12 januari 2017 kan er alleen nog gestemd worden op de 3 finalisten. Dat zijn de musicals die in voorronde de meeste stemmen hebben behaald. Deze 3 musicals beginnen aan de finaleronde met 0 stemmen en zodoende maakt elke musical opnieuw evenveel kans op de AD Publieksprijs. Iedereen die in de voorronde heeft gestemd, mag in de finaleronde opnieuw stemmen. 

Er kan in de finaleronde gestemd worden via de website en via SMS. De finaleronde loopt door tot in de live-uitzending van de Musical Awards 2016 op 12 januari 2017. Tijdens deze uitzending wordt de winnaar bekend gemaakt. Stemmen tijdens de uitzending kan enkel nog via sms. De musical die in de finale de meeste stemmen krijgt, is de  winnaar van de AD Publieksprijs. 

 

De uitreiking

Op 12 januari 2017 wordt de AD Publieksprijs uitgereikt tijdens de 16e editie van Musical Awards Gala. Het gala is live te zien zijn bij de AVROTROS. Tijdens deze groots opgezette liveshow vanuit het Beatrix Theater in Utrecht worden de prestigieuze Awards voor Nederlands grootste musicalsterren en beste producties uitgereikt. Wil je hierbij zijn? Wil je deze kans niet afwachten? Bestel dan hier tickets.

 

Volg ons op:
facebook-f-256
twitter-256-groter