Stem en maak kans op mooie prijzen

geplaatst op maandag 14 december 2015

mag2015-358

Iedereen die via www.ad.nl/musicalawards zijn of haar stem uitbrengt, maakt kant op mooie prijzen. Elke 1000ste stemmer wint namelijk 2 gratis kaarten voor het Musical Awards Gala op 6 januari 2016. De hoofdprijs is: 2 tickets voor elk van de 15 nieuwe musicals* + 2 VIP tickets inclusief een hapje en een drankje voor het Gala op woensdagavond 6 januari 2016. 

Stemmen dus!

Koning Arthur, Dummie de Mummie de Musical, Vals thrillermusical, De Gelaarsde Poes, Nonsens, A Chorus Line, Jaap & Max en de geschiedenis van een land dat niet meer bestaat, Beauty and The Beast, Robert Long, Amandla Mandela, Pumps & Penalties, SKY, Hotel de Grote L, Sweeney Todd en Opvliegers.

Volg ons op:
facebook-f-256
twitter-256-groter