De 3 finalisten zijn nu bekend

geplaatst op vrijdag 1 januari 2016

mag2015-358

De eerste stemronde is nu afgelopen. De 3 finalisten zijn nu bekend (in alfabetische volgorde):

De Tweeling

Soldaat van Oranje - De Musical

The Bodyguard

Dit zijn de musicals die in eerste ronde de meeste stemmen hebben behaald.
Bekijk hier de volledige eindstand van de eerste ronde.

 

Van 2 t/m 6 januari 2016 kunt u stemmen op de 3 finalisten. Deze 3 musicals beginnen aan de finaleronde met 0 stemmen en zodoende maakt elke musical opnieuw evenveel kans op de AD Publieksprijs. Iedereen die in de voorronde heeft gestemd, mag in de finaleronde opnieuw stemmen. 

 

De finaleronde loopt door tot in de live-uitzending van de Musical Awards 2015 (NPO 1, 20.30 uur, woensdag 6 januari 2016). Tijdens deze uitzending kan er ook via SMS gestemd worden op de 3 finalisten. Een notaris verzameld in de uitzending alle stemmen via AD.nl (van 2 t/m 6 januari). Deze stemmen zullen worden opgeteld bij het aantal stemmen dat tijdens de uitzending via SMS binnenkomen. Het totaal aantal stemmen zal de uiteindelijke winnaar van de AD Publieksprijs opleveren. 

Volg ons op:
facebook-f-256
twitter-256-groter