De finalisten zijn bekend!

geplaatst op maandag 2 januari 2017

Musical Awards finalisten

De eindstand van de eerste stemronde is nu bekend en dit zijn de 3 finalisten:
- The Bodyguard
- Disney's The Lion King
- Soldaat van Oranje - De Musical

De finaleronde start op 2 januari en loopt door tot in de live-uitzending van de Musical Awards op 12 januari (NPO 1, 20.30 uur). Tijdens de finaleronde kan er via de website én via SMS gestemd worden op de 3 finalisten. Lees hier meer over het stemmen via SMS. 

Het totaal aantal stemmen zal de uiteindelijke winnaar van de AD Publieksprijs opleveren.  De 3 finalisten beginnen aan de finaleronde met 0 stemmen en zodoende maakt elke musical opnieuw evenveel kans op de AD Publieksprijs. Iedereen die in de voorronde heeft gestemd, mag in de finaleronde opnieuw stemmen. 

Volg ons op:
facebook-f-256
twitter-256-groter