Partners

De AD Publieksprijs wordt georganiseerd door het AD in samenwerking met de volgende partners.

 

Eventim
Eventim is het officiële verkoopkanaal voor zo’n 200.000 live events per jaar in heel Europa. Via Eventim koop je tickets voor je favoriete band, voor de mooiste musicals en voor vele concerten. Door het grootste en breedste aanbod aan live entertainment hoef je niks te missen en vind je altijd iets voor het leukste avondje uit!

 

Het Nationaal Theater Fonds
Dit fonds heeft als doel om het cultureel aanbod in de regio te versterken door ervoor te zorgen dat kwalitatief hoogwaardig en professioneel grootschalig toneel- en muziektheateraanbod haalbaar blijft voor schouwburgen en theaterzalen in heel Nederland. Dat doet het fonds door enerzijds grootschalige theaterproducties te ondersteunen met een garantiesubsidie, en anderzijds met initiatieven om de theatersector te promoten. Sinds 2015 is het fonds ook partner van de Stichting Musical Awards en is naamgever van de Nationaal Theater Fonds Award voor Aanstormend Talent.

 

Vote Company
De organisatie is in handen van Vote Company, dé specialist in het ontwikkelen en organiseren van verkiezingen en award uitreikingen.

 

Volg ons op:
facebook-f-256
twitter-256-groter