Het kan zijn dat je als stemmer vragen hebt over de AD Publieksprijs of over het stemmen zelf. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen dan vindt u onderaan het contactadres van de organisatie.

 

1. Hoe vaak mag ik stemmen?
Je mag per stemronde 1 keer stemmen per e-mailadres. Dat betekent dat je van 1 t/m 30 december kiest uit de 22 genomineerde musicals. Vanaf 8 januari 2018 mag je stemmen op de 3 finalisten. Lees hier meer informatie over de AD Publieksprijs.

 

2. Tot wanneer kan ik stemmen?
Voorronde: je kunt stemmen van 1 t/m 31 december 2017.
Finaleronde: je kunt stemmen van 8 t/m 24 januari 2018.

 

3. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn favoriete musical heeft ontvangen?
Een aantal maal wordt er een tussenstand gepubliceerd. Deze tussenstanden worden gepubliceerd op de website. Ook worden er tussenstanden in het AD gepubliceerd. Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw favoriete musical is gestemd. De musicals met de meeste stemmen op 1 januari gaan door naar de finaleronde op 8 januari.

 

4. Ik ontvang geen bevestiging van mijn stem.
Controleer eerst of de bevestiging in de ongewenste berichten / spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, klik dan hier om de bevestigingsmail nogmaals te laten versturen.

 

5. Ik woon in het buitenland en wil graag mijn stem uitbrengen, maar het systeem weigert mijn postcode.
Buitenlandse postcodes worden niet geaccepteerd, omdat dit een Nederlandse verkiezing is.

 

6. Mijn emailadres wordt niet herkend, kan ik nu wel stemmen?
Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden.

 

Staat uw vraag hierboven niet vermeld, neem dan contact op via info[@]admusicalawards.nl

Volg ons op:

© 2017 De Persgroep. Powered by Vote Company.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details